9 Mart 2009 Pazartesi

yoğun, yorgun ve mutlu bir hafta sonu

kafamdakilerin hepsini yapamasamada çok güzel bir hafta sonu geçirdim çok şükür.
A.Y. mi bol bol öptüm kokladım, bol bol pisliklendik (e.t. sözlük --> pisliklenmek : boyundan, gıdıdan öpmek, koklamak, hamham yapmak, (gıdı ve hamhamı bilirsiniz herhalde )) :D
yoğun ve yorgun kısmı bende kalsın, mutlu kısmı alın sizin olsun..... (akıllarda kalan mutluluk olsun dii mi ama;) )



Pazar sabahı kahvaltıyı miiis gibi deniz (iyot) kokusu eşliğinde yapalım dedik ve florya sahilinde çok sevdiğimiz kahvaltısıylada meşhur bir yerde açtık gözümüzü. A.Y. giderken gayet ayık bir biçimde fakat sessizce oyuncağını oynadı ve etrafı izledi.

Hava kapalı ama soğuk değildi. Kahvaltıdan sonra şöyle bir sahil yürüyüşü yapalım dedik. Bir kış boyu ne kadarda hantallaşmışız.

Yok yok, biz çok fazla evde kalmaya dayanamıyoruz ailece. Hepimize nasılda iyi geldi açık hava. Bundan sonra pazar gezmelerimiz dışarıda da dolaşabileceğimiz yerlere yapmayı düşünüyoruz.
Biz florya sahilini çok seviyoruz ve çok özlediğimiz farkettik.


benim deyimimle; açık hava spor salonu

İstanbulda yaşayanlar bilir. İst.un neredeyse her mahallesine konuldu bu spor aletlerinden. Gerçekten İst. Büyükşehir Beld. tebrik ediyorum. Çok hoş bir hizmet.Geçenlerde eşimin iş yerinde beraber çalıştıkları, Alman firmasının çalışanları gelmişti. Bu spor aletlerini görünce aaaa ne güzel deyip tebrik etmişler.

Yurdum insanıda kıymetini bilip kullansa-k- bari...



Bu da kargaları kovalayan A.Y. :)

Pencereden kuş geçsede göstersek derken, burda bir sürü bir sürü envai çeşit kuş gördü oğluşum. Martı, karga, serçe... hatta bir ara biz havada bir ördek bile gördük Öz.ümle ama A.Y. onu seçmek ve görmek için daha çok küçük....



Sabah ki fıldır fıldır gözler, bol oksijeninde etkisiyle, yerini tatlı bir uykuya bıraktı. (dışarıda olmanın en güzel yanıda eeee, pııış pıııış yapmadan kendi haline uykuya dalan A.Y. oluyor)

*****

Bu arada cumartesi bakıcı için danışman şirketlerle görüştük onuda daha sonra bir ara yazarım......

3 yorum:

Moonish (moonsun) dedi ki...

Yorgun ve yogun ama en onemlisi mutluluk var yaa :))

Adsız dedi ki...

Merhabalar
sizin ufaklığa bayıldım ne güzel uyumuş öyle.
Bizde o lokantaya çok sık gideriz.
Paçanga böreği meşhurdur.Yemediysen tavsiye ederim.Sevgilerimi yolluyorum.

Adsız dedi ki...

and the Oscar goes to... bdc :P O.T