6 Nisan 2009 Pazartesi

karışık işler


İşler çok ve karışık bu aralar. Hem evde hem işte.
Öz.ümü sabah 5 te uğurladım Bükreşe. Cuma ya kadar başbaşayım A.Y. ımla....
.
Hafta sonu 4 bakıcı ile görüştüm.
3 Türk
1 Türkmen
sonuç : olumsuz :(
aslında birisini sevdim bize yakın oturuyor üstelik. Sabah gelip akşam gidecek. arkadaşım tavsiye etti. Bizden önce ikizlerin bir tekine bakmış. Ama yaza taşınma durumu var :(((( ve ben bu ihtimali şimdilik göze alamıyorum....
.
Hatfaya kadar ayarlamam lazım. Öz.de gitti hepten üzerime kaldı işler. Allah kolaylaştırır inşallah.........
.
Gece sık sık uyandı A.Y. Her uyanışın ardından kucağımda mışıl mışıl uyudu. Olan bana oldu. Ne kadar ve nasıl uyuduğumu bilmiyorum. yat-kalk, yat-kalk yat-kalk resmen talim yaptıım yaaaa :(((
.
Sabah servisi kaçırıyordum az daha. servis 7:55 te geliyor. saat 7:50 ve ben hala hazır değildim. Allah yardım etti. s erviste 5 dk. geçikmiş ve ben yetiştim :)
.
Dün babaannemizi ziyarete gittik, oradanda alışverişe. Öz. sık seyahat ettiği için valiz dayanmıyor çünkü. O na valiz baktık. Aaay ne kadar kalabalıktı Allah ım. Fenalık geldi hepimize. Bir daha hafta sonu AVM lere gitmemeye karar verdik (tabi uygulayabilirsek) akşam saat 19 da ancak eve geldik. O saatten sonra yemek, valizi toparlama, A.Y. ile ilgilen derken. Birde kalabalık ve sıcaktan mutevellit olduğunu düşündüğüm bir mide bulantısı tuttu beni. Neyse bi şekilde A.Y. uyudu bende ardından cup yatağa. Bugün de temizlik var evde. Ama ev dandini. Sabah uyanınca hadi şöyle bir etraftaki dağınıklığı toparlayayımda kadına temizleyecek yer açılsın dedim :P (aramızda kalsın ama ev perişan halde bu aralar) Biraz da bu yüzden geciktim zaten.
.
Neyse çok şükür işteyim şimdi ve acilen işlerime dönmem lazım........
.
.

1 yorum:

Moonish (moonsun) dedi ki...

Oncelikle gecmis olsun sevgili e.t. Bakici konusu zor olmali, kolayliklar diliyorum :) Allah tez zamanda kavustursun bu arada :)