14 Mayıs 2009 Perşembe

hayatındaki ilk.......



Bu görmüş olduğunuz kedi (yok ona sadece kedi demek istemiyorum. Kedicik diyip daha şirinleştireyim :P ) düzeltiyorum kedicik sandığınız gibi sıradan bir sokak kedisi değiiil.

Bu A.Y. nin hayatında gördüğüüü ilk kediiii.





Sanmayın ki bu fotoğraf bugünlere ait. Yani 22 mayısta 1 yaşına girecek oğlumu şu güne kadar dışarı çıkartmamış ve çiçek- böcek- kedi- köpek göstermemiş değilim :P
hemen hemen mart başı gibi çekmiştik.

Hayatında ki ilkleri çoğunlukla kayıt altına alıyoruz. bunları yazabileceğimiz bir güncemiz var evde. Aslında baştan beri bu blog olsaydı burada kayıt altına almakta güzel olurdu. Gerçi ben bu bloğu A.Y. nin gelişim aşamalarını kaydetmek için açmadım.

Önceleri başkalarını okuyordum. Sonra heves ettim. Bir tanede benim olsun istedim :P
Yani sadece kendime eğlence amaçlı açtım :D
:D :D

Neyse işte ta o zaman çektiğim fotoğrafı biraz önce gördüm. Burada yayınlayayım da oğlumun gördüğü ilk kedi meşhur bir kedi olsun dediim :P

Lütfen bu kediyi gördüğünüzde iki kere bakın ve ;

Aaaaaaa A.Y. nin gördüğü ilk kedi diye meşhurluğunu tasdik edin tamam mı?

:PPPPP



******************************

3 yorum:

Moonish (moonsun) dedi ki...

Oyyy ilk kedisi mi bu onun simdi :)) Ilkler hep guzeldir, ileride baktikca hep ilk kedicikini anacak :))

Asuman Yelen dedi ki...

Çocuklarınıza verdiğiniz değer,hem bilinçli, hem duygu dolu yaklaşım çok hoşuma gidiyor. Karşılaştığım her "gerçek anlamda" anne ve babaya, önermek (ukalalık olarak kabul etmezsiniz umarım) istediğim bir kitap: Büyüyen Ay" yazarı Tagore. Çok eski. Ancak sahaflarda bulabilirsiniz. Benim bloguma Tagore başlığı ile girerseniz üç örnek bulabilirsiniz.Seveceğinize eminim.

e. t. dedi ki...

Sevgili Asuman teşekkür ederim.Elimizden geldiğince bilinçli davranmaya, daha doğrusu O nunla olan hiçbir diyaloğumun öylesine olmamasına çalışıyoruz.
Estağfurullah ukalalık ne demek. Bilakis çook çok memnun oldum. Kendimi geliştirmek için her zaman tüm önerilere açığım. Hele de konu A.Y. ise.
Hemen kitabı araştırmaya başlıyorum ;)